Web Analytics Made Easy - Statcounter

مارتین اسکورسیزی فیلمی کوتاه درباره تجربه زندگی در قرنطینه در نیویورک را در دوران بحران کرونا، برای بی‌بی‌سی ساخت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ورایتی، مارتین اسکورسیزی در فیلمی کوتاه که امروز (پنج شنبه) در بی‌بی‌سی ۲ روی آنتن می‌رود، تجربه زندگی‌اش در دوران قرنطینه را نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم خاص و بسیار شخصی به عنوان بخشی از برنامه نهایی سریال «فرهنگ قرنطینه با مردی بِرد» که از خانه خود بِرد پخش می‌شود، امروز روی آنتن می‌رود.

در این برنامه بِرد ارتباطی بین خطر، فرهنگ و آفرینش و خلاقیت را بررسی می‌کند.

اسکورسیزی در این باره گفته است: آنچه من در آینده مورد نظر خواهم داشت این است که همه آنچه را در چنین شرایطی یاد گرفتم با خود حمل کنم. این یک ضرورت است. مردمی که دوستشان داری. اینکه بتوانی از آن‌ها مراقبت کنی و تا آنجا که می‌توانی با آن‌ها باشی.

مری بِرد نیز گفته است که اسکورسیزی پایانی عالی برای این مجموعه رقم زد. در این فیلم کوتاه او را در خانه می‌بینیم، دارد درباره قرنطینه از لنز فیلم‌های کلاسیک نگاه می‌کند؛ فیلم‌هایی مثل «مرد عوضی» هیچکاک.

وی افزوده است:، اما آنچه خیلی هوشمندانه است این است که این چهره درخشان هالیوود بار دیگر نگاهی جدید از هیچکاک را به ما نشان می‌دهد. وقتی او موافقت کرد با ما همکاری کند، واقعاً روی ماه بودم.

در این مجموعه همچنین لی دانیلز کارگردان نیز حضور خواهد داشت تا به توضیح این بپردازد که چرا این تعطیلی فعلی در هالیوود می‌تواند فرصتی برای خلافیت رادیکال برای فیلمسازان فراهم کند.

دان مک‌کولین عکاس نیز درباره ارزش به مخاطره انداختن زندگی‌اش درجنگ سخن می‌گوید. چهره‌های دیگری نیز در آخرین قسمت این برنامه حضور دارند که دبورا فرانسز-وایت، دیوید اشپیگل‌هالتر و گیلیان ویرینیگ و مایکل لندی از جمله آن‌ها هستند.

دیدگاه‌های بصری اسکورسیزی درمورد قدرت سینما برای کسی بیگانه نیست و وی بینندگان را از طریق تجربیاتش از فیلم‌های آمریکایی و ایتالیایی در دو گروه گسترده از فیلم‌های مستند آشنا کرده است. آخرین تلاش وی شاید خیلی عمیق نباشد، اما توانایی او را در اتصال نقاط بین زندگی‌های ما و آنچه جی هابرمان از آن به عنوان «رویا-زندگی» یاد کرده، به اشتراک می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • فرستاپن: استون مارتین به دنبال قهرمانی با آلونسو است
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟