Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - لاگوندا یک خودرو سدان چهار درب لوکس اندازه کامل(فول سایز) بود که توسط شرکت خودروسازی استون مارتین بین سال های 1974 تا 1990 تولید شد. لاگوندا در زمان خود یکی از گران قیمت‌ترین و از نظر فناوری پیشرفته‌ترین خودروهای تولیدی بود. نام این خودرو از مارک لاگوندا که استون مارتین در سال 1947 خریداری کرده بود، گرفته شد و در مجموع 645 دستگاه از آن تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دو نسل متمایز از خودرو لاگوندا وجود دارد که نسل اصلی طی یک بازه زمانی کوتاه در سال 1974 بر اساس استون مارتین وی8 طراحی و در خط تولید قرار گرفت، و مدل کاملا بازطراحی شده و گووه شکل (wedge-shaped) سری 2 در سال 1976 معرفی شد.  

تاریخچه

استون مارتین در اواسط دهه 1970 با مشکلات مالی مواجه بود، از این رو به معرفی محصولی نیاز داشت تا بتواند بخشی از سرمایه مورد نیاز خود برای ادامه فعالیت های شرکت را تامین کند. استون مارتین به طور سنتی روی خودروهای اسپرت 2+2 کار می کرد، اما لاگوندا یک خودرو سدان چهار درب بود. پس از معرفی این مدل، استون مارتین موفق شد سرمایه قابل توجهی را جذب کند.

پس از تولید هفت دستگاه از مدل سری 1، لاگوندا بازطراحی خود توسط ویلیام تاونز را تجربه کرد. هم عصر با خودروهای شناخته شده ای مانند لامبورگینی کانتاش، لوتوس اسپریت، و دی‌ام‌سی دلورین، لاگوندا نیز یکی از شناخته شده‌ترین نام هایی است که بین خودروهایی با طراحی گووه شکل از آن یاد می شود.

لاگوندا استایل چشمگیر را با فضای داخلی پوشیده شده با چرم درجه یک و ابزارهایی پیشرفته ترکیب کرد. پیشرانه هشت سیلندر خورجینی کاربراتوری 5.3 لیتری در ترکیب با جعبه دنده اتوماتیک سه سرعته، لاگوندا را به خودرویی با مصرف سوخت بالا تبدیل می کرد که استفاده از فناوری تزریق سوخت در سری 3 نیز تغییر کمی در این شرایط ایجاد کرد.

خودروهای دست‌ساز لاگوندا با برچسب قیمت حدود 50 هزار پوندی بین سدان های لوکس بسیار گران قیمت در جهان قرار داشتند. خودروهای کمی در این بازه قیمت قرار می گرفتند که از آن جمله می توان به رولزرویس سیلور اسپریت/سیلور اسپر و بنتلی مولسان اشاره کرد.

استون مارتین لاگوندا نخستین خودرو تولید انبوه بود که از پنل ابزار دیجیتالی استفاده می کرد. در مدل سری 3 از نمایشگرهای سی‌آرتی استفاده شد که بعدا مشخص شد کمتر از نمایشگرهای ال‌سی‌دی مدل های پیشین قابل اعتماد هستند.

اگرچه لاگوندا خودرویی بسیار پیشرفته در زمان خود محسوب می شد اما میزان خرابی تجهیزات به نقطه ظعفی جدی برای این خودرو تبدیل شد. همچنین، طراحی گووه شکل جریان محبوب کوتاه مدتی بود که در خودروهای بعدی استون مارتین ادامه پیدا نکرد.

مدل ها

استون مارتین لاگوندا در چهار مدل از خط تولید خارج شد که شامل مدل اصلی سری 1 و مدل های گووه شکل سری2، سری 3 و سری 4 می شوند. در مجموع 645 دستگاه لاگوندا طی یک دوره 12 ساله تولید شدند.

سری 1 (1974 تا 1975)

لاگوندا سری 1 بر اساس استون مارتین وی8 با اندازه محور طولانی‌تر شکل گرفت و در سال 1974 طی نمایشگاه خودرو لندن معرفی شد. این خودرو توسط ویلیام تاونز طراحی شده بود. پیشرانه هشت سیلندر خورجینی 5.3 لیتری با یک جعبه دنده 5 سرعته دستی یا یک جعبه دنده اتوماتیک جفت می شد. پیشرانه این خودرو توانایی تولید 280 اسب بخار نیرو و 301 پوندفوت گشتاور را داشت و کسب بیشینه سرعت 240 کیلومتر در ساعت را ممکن می کرد. تنها هفت دستگاه از این مدل فروخته شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استون مارتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پرشکوه هاوال با H6

این خودروی برقی-بنزینی از یک موتور 1500سی.سی بهره می‌برد که موتور بنزینی آن قدرتی معادل 147.5 اسب بخار و موتور برقی آن معادل 174 اسب بخار نیرو تولید می‌کند. همچنین هاوال H6 به دلیل بهره‌مندی از تعویض دنده الکترونیکی، گرم‌کن صندلی راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای راننده، سرنشین جلو و جانبی و پرده‌ای جزو خودروهای ایمن شناخته می‌شود.

هاوال هیبریدی H6 با بکارگیری انواع رادارهای روز دنیا خودروی مدرنی محسوب می‌شود؛ رادار کمکی در ترافیک، رادار تشخیص نقطه کور، رادار کروز یکپارچه، رادار تشخیص خطوط و حفظ حرکت خودرو در لاین حرکت، سیستم تشخیص عابر پیاده و بکارگیری ترمز اضطراری تنها بخشی از امکانات فناورانه این خودرو است.
پیش از این گروه بهمن هاوال  H2 را به ایران معرفی کرده بود؛ این محصول در زمان ورود به ایران به سرعت جایگاه خوبی در بازار پیدا کرد و توانست نظر دوست‌داران خودرو را به خود جلب کند.

دانلود مشخصات هاوال با H6

دیگر خبرها

  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • خلاصه بازی استون ویلا 2-2 چلسی (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۲۳/۲۴)
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • ساعت پخش زنده بازی چلسی و استون ویلا از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • فرستاپن: استون مارتین به دنبال قهرمانی با آلونسو است
  • ساعت پخش بازی استون ویلا و چلسی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • ترکیب احتمالی چلسی برای بازی با استون ویلا